Inscripcions EXHAURIDES


SOLD OUT! Un any més hem omplert totes les places, moltes gràcies per la vostra confiança. Ens veiem diumenge 26 de febrer 🏃‍♀️

Encara queden algunes places per ala BOTIFAKIDS, dissabte 25 a la tarda.

Llista d’espera per gestionar possibles baixes [només en el cas que algú comuniqui que no podrà assistir, es contactarà amb els corredors de la llista d’espera]. Deixa les teves dades aquí.


 

 • L’edat mínima de participació és de 16 anys a la CLÀSSICA, 12 anys a la RÀPIDA. Els anys s’han d’haver complert el dia de la cursa. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d’un responsable (descarrega-la aquí).
 • Les inscripcions estan limitades a 400 corredors seguint estrictament l’ordre d’inscripció.
 • La inscripció implica l’acceptació del reglament de la cursa.
 • Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 9 de gener de 2023 fins el 12 de febrer o fins que s’exhaureixin,
  – Tot i que no està previst, l’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa, si ho considera necessari.
  – El dorsal es podrà recollir el mateix dia de la cursa, a partir de les 8:00h, prèvia presentació del DNI del corredor, a la Plaça Major.
  – No es permeten modificacions a la inscripció després del 17 de febrer.
  – En cas de baixa no es retornaran els diners de la inscripció. L’organització facilitarà que es pugui fer un canvi de nom fins el dia 17 de febrer.

CLÀSSICA – 12€ COMPLETA

RÀPIDA – 10€ COMPLETA

BOTIFAKIDS –  2€  (Els adults acompanyants que vulguin córrer també s’han d’inscriure, ja que inclou l’assegurança). https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRQdTno5xYc9GkND6EdJx3Zw2Rcfleo9nOHa86Yx83bF7SQw/viewform?usp=sf_link

Descarrega aquí l’autorització de menors

** Donat que el sistema de cronometratge utilitza el xip groc, aquells corredors que no el tinguin, hauràn de pagar 2€ més en el moment de la inscripció.